• 12579
    ortalamanın biraz üzeri taraftarın genel yazar kitlesini oluşturduğunu kabul ettiğiniz anda hiçbir problemi kalmayan sözlük.

    sokaktaki dayı galatasaray maçı izliyor. sözlükçü lige de bakıyor, arada şampiyonlar ligi veya özetlerini izliyor.
    sokaktaki dayı gol yerse muslera'ya ana avrat küfür ediyor. sözlükçü kurallardan dolayı sadece satılsın diyor. niye, gol yedi. *
    sokaktaki fantastik scoutlara göre ozan kabak penaltı yaptürüyür. burada bir denklik var, efsanevi galatasaray sözlük scoutlarına göre de ozan kapak penaltı yaptürüyürdü. şimdilerde de luyindama evde atlet giyiyormuş, marcao'nun kafası çok yuvarlakmış tadında bana göre bomboş eleştiriler dönüyor. neyse bizim takımda 10 yıl başarıyla oynayınca ya da bir yerlere 10-15 milyon euro'ya satıldıklarında aferin çekersiniz.

    ortalamanın biraz üzeri. bunu kabullendiğiniz anda çiçek gibi olursunuz. ortalamanın üzeri insanlar da vardı, uğur karakullukçu vardı mesela. burada bir paşa delisi tip kendisinin karısına kadar dil uzatmıştı. adam iki kere gitti, eminim 3. kez üye olacak. paşaenverismail diye gelir bu sefer. deli.

    ılgaz çınar vardı, o da profesyonel nedenlerle uğramıyor sanırım. hani olanlar da gitti.

    yakında kaideyi taciz eden istisna da kendisini belhanda formalarının ortasına atıp yakacak, ondan sonra okuruz buralarda diagne'nin çöplüğünü, luyindama'nın atletli pozlarını falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın