resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 2594
    kendisi hakkındaki ve sözleşme konusundaki tutumum bellidir.(bkz: #2569664)

    şimdi gelelim bu sezon*ki şampiyonluk iddiamız ve takım oyunu için etkisine. takımı her fırsatta destekledim, yeri geldi eleştirdim, yeri geldi yersiz saçma sapan eleştirilere de karşı çıktım. 22.şampiyonluk‘un takım için ve uzun vadeli planlar için öneminin farkındayım lakin; gerek teknik taktik konular, gerek(takımın iyi niyet ve mücadelesinden şüphe duymamama rağmen) takımın zaman zaman gösterdiği kötü performans, gerek transfer konusundaki yönetimin kötü performansı, gerek dış etkenler derken şampiyonluğa artık sürpriz gözüyle bakıyorum. olursa bu şampiyonluk harika olacak tabiki ama artık linnes’e de gelelim.

    şampiyonluk ihtimali oldukça zorken oyunun daha üretken olması için, younes belhanda - sofiane feghouli ikilisinin daha iyi çalışması için mariano ferreira filho olmazsa olmazdır şu an. olmuyor işte, izledik gördük. mariano-belhanda-feghouli üçlüsü> linnes-belhanda-feghouli üçlüsü. mariano tabiri caizse oynatıyor bu arkadaşları, özellikle feghouli ile olan uyumu maşallah.
    linnes’in sezon başından beri formayı her zaman mariano’dan daha çok hak ettiğini düşünüyordum. çünkü mariano geçen sezon* ,fernando reges ile eş zamanlı sakatlandılar diyebiliriz, sakatlıktan döndükten sonra asla beklediğimiz, istediğimiz gibi dönmedi.(ikisi de dönmedi aslında) ha oldu ha olacak derken ne olabildi ne de linnes’e hak ettiği formayı verdik. ve işin açığı sezon sonu ikamesini bulursak mariano ile yolların ayrılmasında da bir sakınca görmüyorum.
    lakin artık şampiyonluk ihtimali için de hata lüksümüz kalmamışken, ikisinin de oyuna etkilerini kıyaslarsak mariano şu an için bir adım önde ve kart cezalısı ya da sakatlık durumu olmadıkça 11 başlamalıdır diye düşünüyorum. rotasyonda mariano’yu dinlendirmek için kendisinden faydalanabiliriz.

    son olarak da kendisi yerine ilk 11’de emre taşdemir’in tercih edilmesi hakkında konuşmak istiyorum. ben bu tercihte bir beis görmüyorum açıkcası. hem saçma sapan üstümüzde yerli oyuncu konusunda algı yapılırken emre’nin 11’de olmasını doğru buluyorum hem de bu saçmalığı görmezden gelelim; performans olarak da hiç fena bir oyun sergilemiyor. linnes’i aramıyorum açıkcası solda emre’yi izlerken. ayrıca linnes ile kıyaslarsak aralarında futbol için ciddi bir yaş farkı var ve emre taşdemir’e bir yatırım gözüyle bakarsak oynamasında bir sakınca görmüyorum. devamlılıkla daha da iyi bir seviyeye gelecektir. daha iyi bir seviyeye ulaştıktan sonra elde mi tutarız satar mıyız onu zaman gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın