resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 672
    yattara'nın avrupa görmüşü...
    disiplinsiz...
    geçen sene top oynamadı...
    afrika'lı topçu mu alınır...
    deivid'den daha kalitesiz...
    al işte, kasımpaşa maçında yakacaktı...
    boksör, roberto carlos gibi futbolcuya bile vurdu...

    ismail güldüren'lerin, şener'lerin, bilica'ların, jonnson'ların adının "iyi futbolcu" olarak geçtiği ülkede bu sözlerin söyleniyor olması şaşırtıcı değil.

    kasımpaşalı futbolcuların aşil tendona attığı acımasız tekmelerinin "iyi mücadele" olarak nitelendirildiği; roberto carlos'un bacağına yapışmasına "profesyonellik" denip övgüler dizildiği medyada benzer sözlerin çıkması hiç şaşırtıcı değil.

    kanat oyuncuları hakkında tek söyleyebildiği "sıfıra inip orta kesecek arkadaş" diyebilen insanların futbol profesörü kesildiği ülkede kendisine yattara'nın avrupa görmüşü denmesi hiç şaşırtıcı değil.

    fenerli taraftarın attığı şişeler "kadıköy'ün rakibe baskı kuran büyülü atmosferi" olarak açıklandığı ülkede, keita'nın şişeyi gözlemciye götürme çabası şaklabanlık olarak nitelendirilmesine şaşırılmamalı.

    şişenin nereden atıldığı gün gibi belliyken bile, sitelerin anasayfasından yalan söyleyebilen yüzsüzlerin haber niteliği taşıdığı ülkede; yüzüne gelip gelmediği belli olmayan şişe yüzünden yerde yatmasına sahtekarlık dendiği, yani eğer atılan yabancı maddenin surata isabet etmezse sorun olmadığı ülkede ona yapılanlar sürpriz değil.

    profesyonel değilmişsin ki çok doğru, değilsin. bu adamların profesyonel olduğu ülkede sen profesyonel değilsin arkadaş.

    http://ohabeprekazi.blogspot.com/...1/kaderimiz-ayn.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın