resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1332
    öncelikle ben kendisini beğenmiyorum. zaten diğer entrylerimde de, en ofsayt entryme de bakınca anlaşılabilir bu durum. ama şu kritik periyotta destek vermemiz şart olduğu gibi, kaşının üstünde gözü var diye eleştirmek yada savunmakta çok komik geliyor bana.

    buradaki hiçbir kardeşimin futbol bilgisini veya galatasaray aşkını asla sorgulamam. bu bilinsin isterim öncelikle. şimdi bu kardeşimiz yani diagne, mevkii forvet menşeyi ise santrafor olan bir dostumuz. kariyerine galiba bra diye bir takımda başlamış, akabinde de juventus tarafından farkedilip transfer edilmiş. sonrasında ise oralarda bekleneni veremeyerek fransa, belçika, suudi arabistan ve çin'de bazı takımlarda kiralık olarak forma giydikten sonra kasımpaşa'ya geçmiş. yani bu arkadaşımız futbol oynayabiliyor. e bir santraforun, yetenek ve oyun tarzına göre asli görevlerinden biri olan; alan boşaltma, adam çekme, sırtı kaleye dönük oynayabilme vs gibi özellikleri olabilmesi de malum.

    kısacası demek istediğim; bak şu pozisyonda alan boşalttı, şu golde koşusu ile rakibi bozdu gibi yapılması gereken şeyleri yaptı diye övmek çok yersiz. bu tıpkı "bak muslera kurtarış yaptı" demek gibi bir şey. bu kardeşimizin eleştirilme sebebi, asıl yapması gerekenleri yapamaması. o yüzden bu ihtimal düşünülerek, daha farklı örnekler akabinde kendisinin savunulması veya eleştirilmesi daha yerinde olur kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın