• 33580
    galatasaray'ı temsil eden herkese saygı göstermemiz gerekiyor. buradaki gündemin ana maddesi mali divan öncesi siz genel kurul üyelerini mali açıdan bilgilendirmek. maalesef insanların bir dikkat süreci var ve sizin de dikkatiniz dağılıyor. asıl dinlememiz ve denetlememiz gereken mali konular arkaya itiliyor. hiç kimseyi köfteye benzetmedim, neden üstünüze alınıyorsunuz? hiçbiriniz köfteye benzemiyorsunuz. ben kendime derim size yine demem.

    'ben galatasaray başkanı olarak ben beni eleştirenlerin de yanındayım. galatasaray var olma mücadelesi gösteriyor. eğer beka savaşı varsa, şu anda galatasaray için var. cas süresince çok hayati sınavlar verdik. şu anda borsanın en değerli şirketiyiz. bize karşı bütün tezgahlara rağmen, cas'ta davayı kazandık'

    141 üyenin galatasaray kulübüne yaptığı başvurunun reddedilmesi de divan kurulu toplantısında tartışmalara neden oldu. başkan mustafa cengiz, " bu konuda üyelik başvurusunda bulunan arkadaşların beşiktaşlı, fenerbahçeli olanların yer aldığı söylendi. araştırma yapıldı sosyal medyada... başvuruda imza atıp referans olan kişilere sorduk...hiçbirinin haberi yok... ayın 31'inde kapanıyordu. ancak 30'u gecesi hepsi tek dosya halinde geldi. imzaları görseniz imza değil. imza sahiplerinin haberi yok. ama şunu söyleyeyim. bizi dinliyorlarsa, 141 arkadaşımız kesinlikle üye olacaklar... gelin diyoruz, gelmiyorlar... biz ne yapabiliriz...."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın