resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 551
    asıl sorunun türk futbolunun stoper yetiştirememesinden kaynaklandığını bir türlü algılayamadığımızdan iyi sanılan stoper. zaten türk futbolunun kanayan yarası doğru düzgün stoper çıkaramamasıdır ve tam da bu yüzden memleketin bütün takımları ilk yabancı hakkını stoperlerden yana kullanır. sene başı ''milli takımın defansı bizde ulan daha ötesi mi var'' gazlarıyla uçarken de söylemek istediğim buydu, yine aynı. ulan arkadaş zaten milli takımın da yıllardır sorunu iyi defansların olmayışı. sırf bu yüzden değil mi bizim 3. yedeğimiz konumunda iken emre aşık'in milli takımın bankosu oluşu. bir hatırlayın alpay özalan yıllar sonra milli takıma davet edildi bu takımda memlekette stoper olmadığından.

    haa kalkıp yanında yöresinde oynayan adamlar kötü o ne yapsın gibi bir açılım getirirseniz yine yukarıyı okuyun derim. zira yanında oynayan herkes türkiye vatandaşı. ayrıca yanında oynayacak olan adama göre faydalı olacak bir durum bana göre hücumsal yönde olur daha çok. bir stoperin yapacağı iş bellidir özellikle galatasaray gibi bir takım da çok daha nettir zira önünde 3 tane ön libero gibi takılan adamlar var. eğer servet'in yanındaki adamlar yüzünden verimsiz olduğunu düşünüyorsanız sayısız örnek getiririm size yanında bir embesille oynamasına rağmen saçmalamayan. servetteki sorun kesinlike bunlar değil. bu adamın futbol bilgisi ve yorumlaması yok. maçı ve pozisyonları iyi okuyamıyor. kafasında bir sürü tabu ile sahaya çıkıyor. ya bana servetle gelmeyin artık sabaha kadar tartışırım sizle....

    ulan her şeyden önce işin şu yanınını düşünüyorum. sebil miyiz lan biz? milli takıma stoper ve defans yetiştirme yurdumuyuz. niye bir barzagli'yi alıp rahat etmiyoruz beyler... neden bir thiago silva'yı bekletiyoruz yıllardır brezilyada da gidip milan alıyor 25'inde. ne servet'i ne emre'si arkadaş. türk futbolu daha stoper yetiştirecek seviyeye gelmemişse bunun öncüsü niye biz olalım. ne çilemiz varmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın