• 1
    futbol sahalarında ender görülen bu olay 3 mart 2019 erzurumspor galatasaray maçı'nda gerçekleşmiştir. https://streamable.com/xa482

    normalde bununla uğraşmayacaktım ama "önce futbol oynayalım sonra hakem konuşuruz" diyen taraftarımız yüzünden mecburen bu pozisyonu masaya yatırıyorum. maçın 38. dakikası, cezasahasına gelen ortada ibrahim akdağ topla alakasız biçimde luyindama'yı düşürüyor, cüneyt çakır net penaltıyı görüyor ama vermiyor, oyunu devam ettiriyor.

    luyindama'dan seken top mitroglu'na geliyor, mitroglu'nun dizinden seken top açık durumdaki eline çarpıyor. aynı top egemen'in açık durumdaki eline, vücudundan sekmeden doğrudan çarpıyor. yediği haltı fark eden egemen anında kollarını havaya kaldırarak "valla penaltı yok hocam" diye koşmaya başlıyor. cüneyt hoca soğukkanlı biçimde mitroglu elle oynadı diyerek topu erzurumspor'a veriyor, tereyağından kıl çeker gibi meseleyi hallediyor.

    aynı pozisyonda bir kontrolsüz giriş, bir doğrudan elle oynama, bir de vücuttan seken top sebebiyle elle oynama var. üçü de faul ama cüneyt çakır nedense bunlardan yalnız birine faul çalıyor. aynı gün oynanan başakşehir maçında* ise arda şöyle bir penaltı alıyor: http://tr.beinsports.com/...emre-belozoglu-22581

    adamları kayıra kayıra şimdiden 8 puan önümüze geçirdiler hala "biz futbol konuşalım kendi oyunumuza bakalım" diyen taraftarımız var. bu kardeşlerimizin ellerini bağlayıp boks maçına çıkarsalar "ama rakip iyi dövüşüyor tebrik ederim" diyecekler sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın