• 3
    örnegin ne olabilir inanmak ? (bkz: 3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçı) 'ndan sonra ataturk havaalanina gece saat 00.00'da gidip ; kimilerine gore sahada tel tel dokulmus , (bkz: 20 ekim 1999 chelsea galatasaray maçı) nda chelsea'den 5 yemiscesine yerin dibine sokulan berbat takimi karsilamak olabilir mi ?
    bence gayet tabi olabilir.

    bu berbat futbol oynayan tu kaka takimin 21. sampiyonlugunun fitilini ; yine dun geceki gibi soguk bir gecede , gençlerbirliği'ne kaybedilen (dun gibi hatirlarim isteksiz , pasif ve tabiki yine bugunku gibi berbat oynadigimiz) bir mactan sonra ve yine ataturk havaalani ic hatlar gelis terminalinde yakmamismiydik ?

    inancina ragmen yenilmek/kaybetmek baska birsey , inancini kaybetmek baska birseydir dostlar.

    bugun trt radyo 1 in spikeri ilk yariyi anlatirken su cumleyi kurdu : (evet radyo, zira her aslanin bir totemi vardir.)
    - erzurumda -3 derece hava , suan turkiyenin herhangi baska bir ilinde oldugu gibi.

    spiker arkadasin o ilim irfan dolu zihninin yansimasi şu ki "yani galatasaray soguk dedi gunduz oynanmali dedi amma hava gayet normal bosuna husnu kuruntu yaptilar".

    ben buradan sunu anlarim biz yani galatasaray ve galatasaray'lilar sampiyon olmak icin sadece top oynamayacagiz. medyasindan tut federasyonuna kadar kurulan bu tezgahi da yenmemiz gerekmekte.

    durum ve ahval bu iken benim kanima dokunan ne berbat futbol ne baska birsey. uzuntu verici ki ; sampiyonluga olan inanc kayiplari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın