• 12551
    bazı entry ve özel mesajları okurken başkasının yerine nasıl utanılır onu tecrübe ettiğim sözlük.

    fatih terim eleştirisi yapan kesim lütfen alınmasın kesinlikle iğnelemek adına demiyorum fakat bu kesimin içerisinde mantıklı bir eleştiri varsa diğer beş tanesi ya futbolu takip etmeye yeni başlamış 8 yaşındaki bir çocuğun seviyesinde yapılacak eleştiriler ya da kahvehane'de maç izleyen dayının yapacağı türden eleştiriler. burası böyle olmamalı.

    kimse takımdan memnun değil ve ben dahil ancak başarılarını saymaya üşendiğim profesyonel bir teknik direktör'ün at topu şuna, at topu buna diyerek takım oynatmaya çalıştığını iddia ediyorsunuz, yani tam olarak anlayamadım aslında ciddi değilseniz, bir ironi falan yaptıysanız kusura bakmayın ama değilse durum gerçekten vahim. planlar kötü olabilir veya iyi olup maç özelinde tutmayabilir ama at şuna, at buna diye yılmaz vural bile taktik vermez. veya geçen günlerde selçuk inan'ın güçsüzlük nedeniyle kornerleri ön direğe kullandığını iddia edenler vardı. bu maç emre akbaba ve belhanda kullandıkları çoğu korneri ön direğe kullandılar mesela onların da mı gücü yoktu, ya herşeyi geçtim 15 senedir düzenli futbol oynayan birinin topu arka direğe yetiştirememesini nasıl düşünebiliyorsunuz ya?

    en çok dikkatimi çeken konu ise kaybedilen maçlardan sonra bir anda çıkan garip garip nickler. ya sözlüğü karıştırmaya çalışıyorlar ya da sinirlerini boşaltmaya. ikisi de kabul edilemez tavırlar. bu konuyu yazmayacaktım ama aynı durumu farketmiş çok kişi olduğunu görünce fikrimi değiştirdim. zaten moderasyonun da bu konunun farkında olduğunu ve en kısa sürede bir şeyler yapılacağını düşünüyorum.

    son olarak özelden düzgün üslup kullanmayan kimseye cevap vermeyeceğimi belirtmek istiyorum, düzgün konuşmayacak insanlar yazmasın. entrylerime sinir olanlar görmek istemeyenler okumasın veya engellesin bunları yapamıyorsa da sözlüğe girmeyi bıraksın başka bir çözüm sunamam kendilerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın