• 33516
    "göztepe'yle oynadığımız kupa maçında eksik olmamıza rağmen 120 dakika boyunca sahada olan futbolcularım en iyi mücadeleyi verdi. 'biz final oynamak istiyoruz.' dedik, inşallah bu sene gerçekleşecek. sadece final değil, kupayı da almak istiyoruz."

    "tabii biz onlarla şampiyonluk yarışında değiliz. konumlarımız farklı. biz şu an bulunduğumuz konumdan mutluyuz, beşinci sıradayız. üst sıralarda ne kadar kalabilirsek kalmak istiyoruz. ilk yarı bittiğinde, 'ikinci yarı başladığında ilk 7-8 haftayı atlatalım, ondan sonra gerçek hedefimiz ortaya çıkacak.' dedim, o durumdayız. tabii ki başakşehir karşısına çıkıp, eksik olmamıza rağmen sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. orada da galip gelmeye çalışacağız ama kaybetmemek istiyoruz. en azından bir puan almak istiyoruz."

    "çaykur rizespor maçı sonrası var ile ilgili birkaç söz sarf ettim ama meslektaşım okan buruk bunu yanlış anladı ve benimle ilgili konuştu. ona da buradan mesaj göndereyim, bize verilmeyen penaltı pozisyonunu bir izlesin, topa ilk kim dokunuyor, kendi kararını kendisi verir. okan hoca işini iyi yapan bir teknik direktör ama hakemlerden kendisi de dert yandı ve ceza aldı, onun da düşünmesi lazım.''

    erol bulut
App Store'dan indirin Google Play'den alın