• 1
    yorumum futboldaki hücum planları üzerine olacaktır. büyük takımlarda kim ne zaman nereye koşacak, kim top almak için yaklaşırken kim koşu yapacak, ne zaman uzun top oynayıp ne zaman kısa paslarla çıkılacak gibi konular antremanlarda çalışılır ve maçlarda bu işlevselliği sıklıkla görürsünüz. işte bu planlara da hücum planı denir.

    2018 2019 sezonunda pek çoğumuz sistemimizin olmamasının, ya da yanlış sistem kullanmamızın en büyük sıkıntı olduğunu düşünüyor. benim düşünceme göre ise sıkıntı, çizilmiş hücum planı sayımızın ya da bunun sahaya yansımasının neredeyse hiç olmamasıdır.

    ver topu belhandaya, feghouliye kişisel yeteneklerini kullansın, henrye savunma arkasına uzun şişir ya da koşu yoluna at bire birdeki yetenekleri ile skor üretsin ikilisi bu sene gördüğümüz yegane hücum planları.

    ilk devre forvet olmaması nedeniyle böyle bir durum yaşadığımızı düşündük, ancak mevcutta iki forvet varken de plansızlık devam ediyor.

    antremanların taktik kısmının yetersiz kaldığını, bu antremanların da bu saatten sonra 7 24 yapılsa bile, sezonun kalan 11 maçına yetmeyeceğini düşünüyorum.

    22. şampiyonluk gelirse, ya da hala yarışın içinde olmaya devam edersek, bu buralarda sıklıkla eleştirdiğimiz belhanda feghouli ve henry üçlüsü sayesinde olacaktır. hatta bu üçlüye selçuk da eklenebilir, zira ondan başka atağın yönünü değiştirebilen pas atan oyuncumuz yok.

    ümit ediyorum 2019 2020 senesine düzgün bir taktik yapıyla girilir ve galatasaray gibi oynadığımız günlere dönüş yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın