• 432
    bunamış ve aklını kaybetmiştir. şu son yazısının başka açıklaması yok. yani hakikaten yazmaktan yoruldum ama ölsün diye dua ediyorum şu bastonlu için. inanın bak. bak hele şunları yazan bir adam benim gözümde insan değildir. bir b.k olmadan bu kadar ego sahibi olmak kendisine özgü olsa gerek.

    ''"ben çalışma bakanı olsam çalışma iznini iptal ederdim" - rijkaard için, kötü futbol oynatıyor ve türk futboluna zarar veriyor diye''

    ulan sen kimsin? budaklı meşe odunu. nedir bu faşizan yaklaşımlar. sen kimsin rijkaard'ın adını böyle sakız ediyorsun. senin yaşın kadar başarısı var o adamın. çalışma bakanlığının daha ne işe yaradığını bilmiyorsun. nedir bu yabancı düşmanlığı lan? senelerdir aynı terane. ama bu yıl gerçekten işin dozunu kaçırdın. bunca taraftardan küfür yemek hoşuna mı gidiyor lan?

    ''bu adam futboldan anlamıyor' diye bas bas bağırdığım için mecbur kaldı ve oynattı'' demiş beyimiz. ulan gerizekalı sen kimsin adam seni dinleyip mecburen oynatacak. adamın oynadığı maç sayısına ve yaptıklarına bak öyle konuş. herif sene başından beri dolu maç oynadı. tabi sen güzellik yarışmalarına katıldığın için göremiyorsun.

    bir de meydan okuyormuş bize. galatasaray'ın adının yanında senin adın nedir ulan? kimsin meydan okuyorsun?

    çıkıp bu adamı en büyük galatasaraylı ilan edenler okusun şimdi. bu adam en büyük galatasaray düşmanlarından biridir. nokta.

    benim için selçuk yula bile bundan daha samimidir. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın