2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu Rövanş Maçı
23:00
0 - 0
  • 152
    ülkemiz ligi seviyesinin yerlerde sürünmesi, bu esnada avrupa liglerinin bir şekilde çok yukarı seviyelere çıkmasıyla aradaki makas hepten açılmış durumda. düşünsenize kasımpaşa ligin ilk yarısını ilk 5'te bitiriyor, ligin ikinci yarısında 5 haftada acaba düşer mi deniyor. böyle bir amatörlük, böyle bir iş bilmezlik ne kadar uğraşırsak uğraşalım takımımıza da sirayet ediyor. eminim şu anda ingiltere ligi'nden atıyorum bournemouth veya crystal palace gibi orta sıra bir takım getirin, ülkemiz ligine iki yıllığına konuk takım yapın, ligimizi domine edecektir. iş bu sebeple yani galatasaray'ın haftalık rakip kalitesi, muhattap olduğu hakem seviyesi ile avrupa arasında net bir fark var. en basitinden biz avrupalı ekiplerden 6 kat fazla transfer parası veriyoruz euro kuru yüzünden. memleketin kötü yönetilmesi, ekonomisinin dibe vurması işlerimizi hepten zorlaştırıyor.
    işin kötüsü bu fark kapanacak gibi de durmuyor zira vasat severler ülkesi türkiye'nin ligi, ekonomi, politikacıların sürekli karışması, federasyonun berbatlığı gibi sebepler yüzünden gün geçtikçe daha da vasatlaşıyor.
    bu aradaki kalite farkı, bu akşam için umutlu ama beklenti içerisinde olmamamı gerektiriyor.kalbim cimbom'la her zaman o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın