resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 2023
    “30 yaş ortalamasıyla aldığım takımı 23 yaş ortalamasına indirdim. türkiye'de yeni bir takım inşa ettim. bunu yabancı sınırı olmayan bir ülkede yaptım. eğer türkiye'nin gelişmesi isteniyorsa yerli oyunculara önem verilmeli. galatasaray'ın ilk 11'ine bakın, hepsi yabancı."

    türkiye'nin genç potansiyeli çok iyi. sassoulo'ya giden merih var, yanında da stıuttgart'a giden ozan oynayacak. orta sahada ise trabzonspor'da oynayan yusuf yazıcı ve abülkadir var. bu jenarasyonun geleceği çok parlak ancak sürekli oynamaları gerekiyor.”

    ozan eylül ayından itibaren galatasaray ilk 11’inde kendine yer bulmaya başlamış ve bugünden sonra milli takım 4 maç yapmış.

    (bkz: 11 ekim 2018 türkiye bosna hersek maçı)
    (bkz: 14 ekim 2018 rusya türkiye maçı)
    (bkz: 17 kasım 2018 türkiye isveç maçı)
    (bkz: 20 kasım 2018 türkiye ukrayna maçı)

    bilin bakalım kadroda kim yok?

    galatasaray’ın 11’inde 11 yabancı var diyene kadar, galatasaray kadrosundaki cevheri görmüş mü onu sormak lazım. içi galatasaray kompleksi ile dolmuş bir adamı çok fazla takmaya da gerek yok ama bizler sinir hastası olmayı seviyoruz. sinirimizi bozsa da siyaset programı izleyen, a spor takip eden, ekşi sözlükteki tinercileri okuyan, antu komplo teorilerine bakan insanlarız. suç sanırım bizde.

    not: sakatlık demeyin 13 kasım’da ümit milli takım kadrosundan sakatlık dolayısıyla çıkarılmış. dikkatinizi çekerim ümit milli takım. bu adam 2 ay galatasaray gibi bir kulübün ilk 11’inde oynamışken, şampiyonlar ligi haftanın 11’ine seçilecek kalibrelerde performans vermişken seçme, sonra gel milli takım’ın stoperi ozan ve merih de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın