resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 3385
    son maçlarda kendisine fena kurulduğum oyuncumuz. takımın saf yetenek olarak en iyisidir, kendisinden önce eleştirilecekler vardır ama takımın en çok para kazanan oyuncusunu savunmak için yeterli bir sebep değil.

    hangi mevkide oynuyor ben anlamıyorum. sağ açık mı, sağ bek mi, ön libero mu? ortada oynamayı seviyormuş oraya kayıyormuş... ne güzel dünya. ben çalıştığım şirketin finans ekibindeyim; dur ya bugün de biraz ik işleri yapayim demiyorum. futbolcu da kendisine verilen mevkide oynamak durumunda. adam topu kaybettiğimizde yerinde olmadığı için sağ kanadımızı bomboş bırakıyor ve arkasındaki beke inanılmaz yük biniyor. yetmiyor, hücum yaparken de ön taraflarda değil geride oluyor genelde. çünkü ileri koşacak hali yok. kontraya çıkıyoruz adam topu süremiyor dikine. yan yan gidiyor atağı öldürüyor...

    tamam 3. bölgede en çok fark yaratabilen oyuncumuz feghouli şu an. belki yanlış kullanıyoruzdur ama yıllık 4 milyon euro maliyetiyle böyle oynayan birini kulübün tolere etme şansı yok. hoca aynı geçen yaz olduğu gibi sezon sonu kendisini yollamaya çalışacaktır. bu sefer başarabiliriz diye umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın