resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 532
    14 şubat 2019 galatasaray benfica maçı'nda verilen penaltı skandal.
    2. golde ise malesef top çok yakınına ama ulaşamayacağı bölgeye düştü. bunu hata olarak değerlendirmiyorum. koşmakta gecikmedi. sadece topa yetişemedi. golü iki şey önleyebilirdi. luyindama hamle yapabilirdi. erken reaksiyon verip koşsa pozisyona dahil olması mümkündü. işe yarar mıydı bilmiyorum. ama esas olarak golü engelleyebilecek kişi muslera'ydı. pozisyonu tekrar tekrar izledim. muslera başta geriye kaçıyor. yani tehlikeyi sezdiği anda çıksa kayarak topu alabilir ya da şut çekildiğinde açıyı kapatmış olabilirdi. yine de kabul edelim ki bazen de yediğiniz gollerde hata yoktur.

    gerçekten bilinçli atıldıysa muhteşem bir pastı. bir zamanlar kaka benzerini atmıştı. bana göre ise baskı yiyen adam topa vurdu ve benfica'nın şansı çok yaver gitti pozisyonda.

    malesef pozisyon vermediğimiz maçta 2 gol yedik. süper değildik ama benfica gibi bir takıma karşı oynadığımız futbol hiç fena değildi. trabzonspor'dan kat bekat üstün bir rakibe karşı oynadık.

    takımın belli başlı eksikleri var. fernando fazlasıyla aksıyor. zaten benim tercihim sezon başından beri donk'tu. bunun dışında hücum oyuncularımız diagne'yi aramıyor ataklarda. forvetinizi oyuna katamadığınızda ise hücum aksiyonlarınız kısırlaşıyor. aslında mitroglu oynadığında onu da aramadılar. özellikle onyekuru umut vaad eden atakları sürekli hatalı tercihlerle harcıyor. pas kafasındaki son seçenek. denediği tek şey ise ikiye birlerle veya driplinglerle içeriye girmek.

    bana göre şu sıralar yunus akgün forma bulsa daha iyi olur. eksikleri var. fakat saha görüşü oldukça iyi bir futbolcu. tekniği, top kullanma becerisi yüksek. üstelik ortaları çok iyi. sağda mariano, solda nagatomo ve yunus ile diagne'yi arayabiliriz diye düşünüyorum hücumlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın