• 1
    2018-2019 erkekler basketbol türkiye kupası ilk maçı. saat 17'de tivibu spor'dan şifresiz olarak yayınlanacak. mücadeleden galibiyetle ayrılmamız halinde yarı finalde rakip bir mucize olmaz ise fenerbahçe beko olacak.

    takımda herhangi bir cezalı ya da sakat yok. handikapımız, ev sahibi türk telekom'la ankara spor salonu'nda karşılaşacak olmamız. galatasaray taraftarı her ne kadar her yerde olsa da ankaralı basketbolseverler bu sezon türk telekom'un her maçında salonu doldurdu. avantajımız, maçın mesai saatleri içerisinde oynanacak olması.

    29 aralık 2018'de yine ankara'da oynanan lig maçını 87 - 81 kaybetmiştik.

    sylven landesberg - kenny gabriel ikilisi bizim için maçın anahtarı. bu ikiliyi frenlersek yarı finale atarız kendimizi.

    devre edit'i: 38 - 41 bitti.

    ilk yarı itibarıyla; ege, galatasaray sporcusu olduğunun farkına varıp takımı lehine bir şeyler yapmayı denerse yarı finale yürürüz. yoksa parkede kaldığı her saniye bizim için zarar. ya da vazgeçtim, bildiğim kadarıyla ege iyi bir öğrenim aldı, başka meslek dalından hayatını idame ettirme yoluna gitsin, en hayırlısı. klobucar da yine bildiğimiz gibi, kötü.

    ilk yarının iyileri; auguste ve hayes. göksenin, harrison ve webster orta şekerli. rakipte stimac çok verimli oynuyor.

    maç sonu edit'i: çok güzel sıçtık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın