resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:66
Uyruk:Türkiye
  • 79
    hakeme tepki göstermesi haklıydı belki, bir galatasaraylı olarak ben rahatsız oldum kararlardan. ama olayı çanakkale'ye, vatana, millete çekmesi hiç yakışık almadı. kibar bir insana benziyor umarım çıkar ve tüm türk kamuoyundan ve de en çok çanakkale 'de şehit düşmüş binlerce mehmetçikten özür diler. neden mi?
    çünkü futbol, kıytırık bir oyun, bir gösteridir sadece. isterse yeryüzünde var olan bütün kupaları versinler sana. bu bir oyundur arkadaş! ama çanakkale... o gerçekti. o ölüm-kalım demekti. o bir milletin uyanışıydı. hep beraber kahramanca karşı koyduk düşmana. trabzonlu, istanbullu, konyalı, sivaslı diye ayıramayız. trabzon lisesi öğrencileri savaştıysa, galatasaray lisesi öğrencileri de savaştı. fenerlisi de savaştı, beşiktaşlısı da savaştı. hepimiz savaştık başkan. zaten bunu yapamasaydık, bugün burada olamazdık. o bayrak dalgalanmazdı.
    sen adalet bekleyebilirsin. adalet herkesin hakkıdır. ama bunu bu denli hassas ve bir milletin tarihinde en mühim tedricte yer tutan bir hususa çekemezsin. bu bir millete haksızlık yapmaktır. adaletle falan da bir alakası yoktur.
    28 kasım 2018 kulüpler birliği vakfı açıklamasına trabzonspor'un imza atmadığı da iddia ediliyor. doğrudur, yanlıştır bilemem. dediğim gibi, verilen kararlardan ben de rahatsız oldum. büyük bir çoğunluğumuz da eminim böyle düşünüyordur. ama sayın agaoğlu'nun şunu anlaması gerekiyor. o hatalı kararlar bizim güzel oyunumuza da saygısızlıktı. maçı biz hak ettik.
    hiç vatan millet edebiyatına girmeden, hak eden tarafı tebrik edip yine de yanlışları eleştirmesini beklerdim. şimdi de çıkıp yaptığı talihsiz açıklamalardan ötürü özür dilemesini bekliyorum. daha çok beklersin dediğinizi duyar gibiyim . ama kendisiyle birlikte tüm toplumun öğrenmesi gereken şey çanakkale, milli mücadele gibi dün canımızı bağladığımız hususlar ağıza sakız yapılamaz. hele basit bir futbol maçıyla kıyaslamak, benzetmek her şeyden evvel patavatsızlıktır.
    tanım, 10 şubat 2019 akşamında son derece yersiz açıklamalarda bulunmuş trabzonspor kulübü başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın