resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 140
    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında -bana göre- kötü maç yöneten hakemdir.

    böyle düşünmemin ilk sebebi maç içindeki faul kararlarında istikrarsız bir yol izlemesiydi. hakemlerimizin en büyük sorunu lig genelinde her şeye faul çalıp oyunu sık durdurması ve durağan bir oyuna bizi mahkum etmeleridir. ümit öztürk ise tam tersini yaparak çoğu faul olan pozisyona devam dedi (özellikle ilk yarının ilk 20 dakikası), faul olan pozisyonlarda da sarı kartını çok savruk kullandı. standardı olmadığı için de kontrolünü kaybetmesi kaçınılmazdı. bizim lehimize de aleyhimize de yanlış kararları oldu.

    diğer eksik bulduğum yönü baskıyı kaldıramamış olması. özellikle marcao - ekuban arasındaki pozisyonda bize karşı pozitif bir kanaat kullandı. muhtemelen ekuban'ın düşme şekline bakarak inandırıcı değil diyerek müdahaleyi es geçti. bence kesinlikle penaltı olan bir pozisyondu. bize böyle bir pozisyonda verilmese ortalığı ayağa kaldırırdık, dürüst olmak lazım. keşke verseydi. 23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçında gayet iyi oynarken iki gol yemiştik. 2-2 olduktan sonra ikinci yarı çıkıp iyi oyunumuzu devam ettirip 4-2 aldık. muhtemelen o pozisyon penaltı olsaydı yine bastırıp golü bulurduk.

    ben futbol içindeki komplo teorilerinden uzak durmayı tercih ediyorum. onlara hak verdiğim zaman gerçekten zevk almıyorum çünkü. ama artık inanmaya başladığım bir teori var. hakemler arasındaki gruplaşma, özellikle mhk ile arası açık olan hakemler tarafından asimetrik olarak takım göz etmeksizin maçları sabote etmelerine sebep oluyor gibi bir hisse kapılıyorum. ilk yarı net şekilde doğrandık, şimdi ilk defa lehimize bir hakem hatası yapıldı. fenerbahçe net şekilde kollandı, şimdi hakem hataları yaşıyorlar. esas başakşehir pusuda bekliyor kendileri aleyhine bir hata yapılsın da her gün basına açıklama yapalım diye, bildirileri bile hazırdır şimdiden. böyle bir puslu hava yaratılıp, bak her maçta hata yapılıyor diyerek, herkesin canını belli oranda yakarak esas yaptıkları pislikleri kamufle ettiklerini düşünüyorum. ülke genelindeki fetö davalarının sulandırılıp, bu mücadelede at izinin it izine karıştırılması gibi.

    olayı rockefeller'lara bağlamadan işbu entry'yi sonlandırmak gerek. işte bu yüzden uzak duruyorum komplo teorilerinden. (u: :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın