• 33376
    galatasaray çizgiden çizgiye yayılarak önde baskı ve direkt oyunla, kendi klasiğinin bir üst sürümüyle başladı. novak, pereira, onazi, sosa, uğurcan gibi temel oyuncularının yokluğunu 4 pozisyonunda oynamayan oyuncuyla doldurmak zorunda kalan trabzonspor penaltı golüne kadar bu oyuna hiç karşılık veremedi. yerleşim hatalarıyla özellikle onyekuru’yu marke etmekten çok uzaktılar. galatasaray istediğinde kanatlardan, istediğinde göbekten geldi.

    diagne 4 net gol pozisyonuna girdi. trabzonspor zor çıktı, çabuk top kaybetti. golden sonra galatasaray enerji ekonomisine girince trabzonspor; yusuf ve abdülkadir’le çıkmaya başladı ama akın sürekliliği sağlayacak orta saha ve savunma yerleşimlerini, takım boyunu kısaltmayı yapamadılar. 2. yarıda abdülkadir parmak oyuna girince orta saha trabzonspor’un eline geçti. bu kadroyla hele 3-1’den sonra hala arayabilmeleri her ne kadar verilemese de bir penaltıya yaklaşmaları ve muslera’nın 2 net pozisyonu çıkarışı takdire şayandı.

    gecenin sorusu

    mhk hakem konuşmalarını yayınlayıp bir sürpriz yapar mı?

    maçın starı

    belhanda. ilk gol normal şartlarda ona değil hüseyin’e yazar ama asist onun. ikinci gol de usta işiydi. bu kadar değil. galatasaray’ın baskı oyununun tetiği değilse de kabzası o.

    maçın olayı

    yine hakem. penaltıda arda’nın sağ ayağı onyekuru’nun sol ayağına takılıyor. burada sorun yok. ancak diagne’ye çıkmayan 2. sarı, trabzon’un var’da verilmeyen penaltısı! nagatomo’nun f..o..’nun uyarı bile almaması konusu mutlaka olay olacak.

    kısa mesaj

    trabzon’un gençlerine bakın... işte bu kadar basit gençleri eğitin ve onlara güvenin. yabancı oyuncu yasağı getirip onları tembelliğe itmeyin.

    mehmet demirkol

    (bkz: 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın