• 1228
    bilmem kac senelik lig tarihinde bursaspor nasil sampiyon oldu ? emegi ile bilek gucu ile sehir ile taraftari ile tarafsiz tarafli herkesin begendigi bir takimdi, helal olsun derdim.

    trabzonu seversin sevmezsin o ayri mesele 70ler 80ler efsane takimlara sahipmisler, sike sebebi ile bana gore sampiyon bitirdikleri sezonu gene emek hirsizlari malum takima verdiler.

    tamam 3 buyukler var, tek buyuk yok herkes buyuktur neden diyorum rakiplerini kucuk gormemek adina her neyse. basaksehir veya istanbul belediyesispor takimi ve sistematik hukumet destekli daha acik konusmak gerekirse cumhurbaskaninin bizzat buyuk destek verdigi hatta bana kalirsa ortulu odenekten buralara para aktirildigi bir yer.

    allah tektir, herkesin adaleti sasar ama allahin asla, basaksehir kim ? onlar bile inanmiyor sampiyon olmayacaklarini sebebi cok basit emek yok, inanmis taraftari yok ya bir ilce ismi olsa bile gidip sorsan o semte boyle boyle bir takim var sayarmisin ilk 11 diye 90% bilmez.

    demek istedigim rahatim bu konuda, puan farki kapanacak, hukumet istedigini yapsin kupa sampiyonluk 22 sampiyonluk bizim olacak 5.yildiz hedefimize biraz daha yakin olacaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın