resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6160
    yılmaz savunucuları için son 17 saate girdiğimizi söyleyerek başlamak istiyorum.

    nedeni malum;

    (bkz: 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı)

    6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçında istikrarını sürdürerek yine rezil bir oyun ortaya koymuştu ve doğal olarak maçı takiben gelen 15-16 saat boyunca birçok taraftar tarafından eleştirilmişti. tabi insanlar 7-24 eleştirmekten sıkıldıkları için bir süre sonra bıraktılar.

    işte 16. saatin sonunda onlar geldi, yılmaz savunucuları. kimi n'diaye kötü diye savundu, kimi başka bir dizilişte başka bir sistemde daha iyi oynayabileceğini iddia etti kimi ise geçmişteki hocalarından masallar anlattı. istatistik de ayrı bir savunma silahıydı ama artık onun verimsizliği iyice kanıtlandığı için geri plana atıldı.

    2018-2019 sezonuna gelene kadar genelde maç günlerinin sabahında "golünü atıp taklasını atacak aslan" diye kehanetlerde bulunulurdu. öyle bir kehanet ki bu "bu akşam istanbulda deprem olacak" desem gerçekleşme ihtimali çok daha yüksek. zaten son 4-5 aydır kaleye şut bile çekemeyince iyice unutuldu gitti bu kehanet.

    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçının sonrasında da yine aynı döngü tekrar edecek. oynadığı istikrarlı oyun yine sinirle eleştrilecek ancak çok da üstelenmeyecek. maksimum 14-15 saat. ortalık sakinleşmeye başlayınca yine savunucular ortaya çıkacak ve 14 şubat 2019 galatasaray benfica maçına kadar belhanda güzellemeleri yapılacak.

    bu akşam için kişisel tek isteğim, bu arkadaşın canının sıkılmaması ve saçma bir kırmızı kart ile bizi 10 kişi bırakmaması. ne oyun oynarsa oynasın ben kabul ediyorum, 10 kişi bırakmasın yeter. taklalarda gözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın