• 94
    son yapılan transfer operasyonlarıyla mantık sınırlarına biraz daha yaklaşılmış olan paralar. henüz tam olarak iyi denebilecek noktaya geldiğimizi düşünmesem de gidilen istikamet doğru.

    sezon sonunda eren, selçuk, belhanda gibi astronomik kontratlardan kurtulacağımızı biliyoruz. muslera'ya da maaş indirimi karşılığı sözleşme uzatma teklif edilmeli. kendisinde de bu teklifi kabul edecek kadar galatasaray aidiyeti oluşmuştur diye düşünüyorum.

    fernando hem yüksek maaşı hemde düşük performansı sebebiyle satılmalı fakat bunun olabilirliğini düşük görüyorum. sözleşmesini büyük bir ihtimalle bizde tamamlar çünkü kendisine üçmilyon euro verecek kimse çıkmaz. yine de maaşından bağımsız olarak seneye iyi bir yedek gözüyle bakabiliriz.

    son olarak baba kontratlardan feghouli kalıyor. büyük takımlarda takımın yıldızının (ama sadece yıldızının) dörtmilyon euro kazanmasını yadırgamıyorum. eğer feghouli bize bu sene takımın oyun lideri olduğunu kanıtlar ve şampiyonluk getirirse benim açımdan sözleşmesi sıkıntı doğurmaz. şampiyonluk gelmez veya feghouli birkaç haftalık kıpırdanmasının ardından yine vasat oyuna devam ederse satılmalıdır. belhanda'ya bile bonservis veren suudiler feghouli için bir iki tane petrol kuyusu verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın