resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 2115
    sene başında da 3 milyon euro’ya kiralanacaktı fakat son anda yetişmemişti. nasip bu güne fakat 1.5 yıllık şekildeymiş.

    bonservis: 8 milyon euro
    ödenen maaş: 3.3 milyon euro (1.5 yıl)

    maicon’un bize masrafı 16.8 milyon euro+primler. yani biz o kadar paramızı bağladık 4 yıllık sözleşme ile.

    şimdiye kadar ödenen prim: 400 bin euro

    biz bu adama 4 yıl bu paraları vermeyi taahhüt ettik. şu an ise 1.7 milyon euro kazanacağız ve 3.3 milyon euro maaş ödemesinden kurtulduk. sonrasında 1 yıllık maaşı kalacak. onu da bizde geçirmeyeceğine yüzde 1 milyon eminim. bonservis ödemesi olmazsa bağladığımız paradan 7.2 milyon euro’sunu kurtardık.

    primlerle (400 bin euro) 17.2 milyon euro olan masrafın 7.2 milyon euro’su kurtulduğuna göre maicon bu takıma geldi ve 1.5 sene oynatmamıza rağmen maaşını bile kurtardık dememiz için 10 milyon euro kazanmamız lazım. o da imkansız.

    işte bu yüzden böyle yüksek kontratlarla bu yaşta oyuncuları getirmemek lazım. geçen sene şampiyonluk için katkısı oldu tabii ki. kritik golleri de vardı. o yüzden 4-5 milyon euro üzerinde bonservis kazandırırsa daha kabul edilebilir bir futbolcu olacak.

    hayırlı olsun tekrardan. yarım yıl oynayamayacaktı. al-nassr da bunun farkındaydı. kendisini istemesi muhtemel ülkelerin transfer sezonunun son günü olduğundan bunu yaşadık. o yüzden çok yapabilecek bir şey yok olası bir opsiyonu beklemekten başka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın