resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1298
    2 şubat 2019'da kulüp divan konuşmasında "önümüzdeki dönemde getirilmesi beklenen yabancı sınırını da göz önünde bulundurarak yerli oyunculara yöneldik" açıklamasında bulunmuş rakip takımın sözde vizyoner başkanı.

    şimdi sorarlar adama o zaman, başkan olmadan önce eski başkanını devirirken siz benim vizyonumu anlamadınız diye millete ahkam keserken, bu çapsız annemizin liginde kısıtlamalı yerli çöplerle mücadele edip, en iyi çöp olmaya çalışmak mıdır "vizyon" dediğiniz şey sayın koç? bu adamlar daha takımlarında ki yabancı oyuncu arkadaşlarından forma alamıyorlarsa avrupa maçlarında hangi yetenekle başarı sağlayacaklar? gel bize o anlamadığımız vizyonu anlat da bilelim!

    işine gelmeyince yabancı sınırına sığınıp, işine gelmeyince kapalı kapılar arkasında iş çevirmek midir yoksa sizin bu bahsettiğiniz vizyon? basketbol takımınız da bir tane türk olmaz, kendi şirketleriniz de gerekirse yabancı ceo çalıştırırsınız ama işinize gelince de türk futbolunda yabancı sınırlaması olsun diye ahkam kesersiniz.

    bu fikirlerinizle her şeyden önce fenerbahçe taraftarını aptal yerine koymaktasınız. sanki kadronuzda 11 türk oyuncu var da yabancı sınırını istiyorsunuz. gerçekten gün geçtikçe en büyük hayal kırıklığı yolunda ilerliyorsunuz. tez zamanda umarım doğru yolu bulursunuz yoksa tarihe en büyük hayal kırıklığı olarak geçeceksiniz sayın koç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın