• 1906
    buradan kendilerini sıkça eleştirdiğim kulübümüzün yoneticileridir.

    bu girdimde eleştirmeyip teşekkür edeceğim.

    süre uzadıkça yapılacak transferlere hiç inancım kalmadığı zamanlarda üç muhteşem transfer hamlesiyle yüzlerimizi güldürdüğü için içten bir teşekkür ediyorum.

    yapılan transferlerde diagne'nin bonservisi yüksek ama kasımpaşa kulübüne hiçbir başarı ödemesi, sonraki satıştan pay verme olmaması muhteşem bir iş. maaşı görünce de gözlerim büyüdü resmen yine futbolcuya ilave ödeme yok sadece maaş.
    mitroglu transferi de aynı şekilde temiz kiralama bedeli olacak diye düşünürken bedelsiz transfer ve makul bir maaş yine bu oyuncuya da ilave ödeme yok.
    nekadio transferi ise tam bir nokta atışı iş ve ffp için yüksek bir kiralama bedeli ve cüzi bir maaş. resmen serdar aziz maaşına ondan kaliteli iki stoper(diğeri marcao). bu oyuncu icin de hiçbir pirim, ilave ödeme yok. satin alma hakkımızın da olması ayrı bir güzellik.
    marcao transferi ise bence en fazla 1 sene bizde olur bu arkadaş mutlaka temiz bir paraya alıcısı çıkar.

    ben çok eleştirdim yönetimi transfer konusunda; ama ciddi büyük iş çıkardılar. umarım takımımız ligin şampiyon tamamlayıp şampiyonlar ligi'nde olur da maddi anlamda düze çıkışımız hızlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın