• 1847
    marcao'yu, diagne'yi, mitroglou'yu ve muhtemel transfer olarak luyindama'yı getirmek sûretiyle galatasarayımıza ihânet etmişlerdir. hatta fırsatını bulsalardı trezeguet belâsını da başımıza musallat edip ihânetlerine bir ihânet daha ekleyeceklerdi. tüm bu sebeplerle derhâl istifâ etmelidirler! bu transfer hamlelerinin tümü, yukarıdan aldıkları emirler doğrultusunda başakşehir'i şampiyon yapmak üzere kurgulanmıştır! bunlar kulübümüzü batırma hamleleridir. dursun özbek yönetimi dahi bunlardan bin kere evlâdır!

    gerçi pardon mk ya... bu transferlerin hepsini; 1-hoca yaptı, 2-bu çöplük ağızlılar baskı kurmasaydı bunlar bu transferleri yapamazlardı.

    kimse kusura bakmasın, bazı iyi niyetli renktaşların söylediği gibi özür dileme ile falan geçiştirilecek laflar değildi şu transfer sürecinde* yönetime söylenenler. hem özür dileseler ne olacak; maicon'u sosyal medya üzerinden tâciz eden kitle de aşağı yukarı aynı insanlardan oluşmuyor mu zâten. bunlar ne yaptıklarını, ne söylediklerini biliyorlar mı ki ne için özür dilemeleri gerektiğini gerçekten idrak edip samimi olarak olarak özür dilesinler. hem neyin özrü ya! ''yukarıdan aldıkları emirle başakşehir'i şampiyon yapacaklar'' demek, ''bunlar o. çocuğu'' demekle eşdeğerken hangi özür affettirecek bunu? şu sözlükte -sözlüğe katılmamdan bu yana- en çok fatih terim eleştirisi yapan yazarlardan biri olabilirim; ama bir kez bile hocayla ilgili herhangi bir konuda şunun onda biri kadar bir imâda bulunmak zerrece geçmedi aklımdan, geçemez de zâten. bunlar ezik, bunlar galatasaray'ın ''günün sonunda hep kazanan takım olma'' vasfı üzerinden kendi ezikliklerini gizlemeye çalışan insanlar. bunlar için ya mutlak övme var, ya mutlak yerme. arasındaki hiçbir şeyi bilmiyor bunlar. bunlar için hayat yalnızca siyah ve beyazdan ibâret. üstelik bunlar yalnızca kendilerine siyah görünene değil, hayatın bir griler toplamı olduğunu anlatmaya çalışan insanlara da söven tipler; çünkü varsa yoksa onların beyazları câri bu hayatta.

    not 1: mâliyet üzerinden vurmak üzere diagne transferinin ayrıntıları için pusuya yatmış arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum*.

    not 2: dönemin geneli ile ilgili ortada bir transfer başarısı varsa, bu başarı tek başına yönetimin değildir elbette. bunda hocanın da, teknik ekibin de, profesyonellerin de, hatta sıkça eleştirdiğim scout ekibinin de muazzam ölçüde payı vardır. ama, bu çemçük ağızlıların payı falan yoktur; hiç öyle kendilerini kuru fasülye gibi nimetten saymasınlar. oh be, rahatladım mk*.

    düzenleme: ''gerçi'' yazacakken ''gerçin'' yazmışım bir cümlede; onu düzeltmesem gece gözüme uyku girmezdi*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın