resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3843
    allah yolunu açık etsin dediğim stoperdir. sebebi muhakkak vardır ancak hoca itin götüne soktu, adabını kalıbını bozmadı, galatasaray’a da yarar sağlayacak bi pozisyonda win/win şeklinde anadolu yakasına geçti.

    tahminimce hocanın kanına çok dokunacak davranışlarda (belki umursamazlıkta) bulundu maddi veya manevi. hocanın yol ayrılığını açıklarken kullandığı yumuşak dil üzerine saygı göstermeyi tercih etti. başka türlü bonservisteki 7 sıfırı birden silecek kadar kuvvetli bir değersizleştirmeyi bu kadar sakince atlatması imkansız çünkü. yediği boku biliyor olmalı.

    hayır çünkü kendimi adamın yerine koyuyorum, fatih terim gibi bir figür medya önünde bana sokup sokup çıkaracak, ben de soğukkanlılığımı koruyarak yeni bir kariyer planı çizicem? hem de akışın tam tersinde? süreci olağanüstü yönetmiştir kendi adına tebrik ediyorum.

    yönetim bazında ise yapacak çok bir şey olduğunu düşünmüyorum. yönetim de çok terso yakalandı. bu olay başka bir kulüpte başka bir hocayla yaşansaydı çok sular akardı ama fatih hoca olunca iki arada bir derede kalıyorsun mecbur hocanın isteği doğrultusunda hareket ediyorsun. borçsuzluk kağıdı var, uefa bizim topçuların alacağı yok biliyor ve düşünsenize bu adam alacakları yüzünden (neredeyse yıllık maaşı kadar) ihtar çekiyor, davalık oluyoruz... allah korudu.

    bizde geçirdiği süre zarfında ne hakkım varsa da helal olsun. öyle ya da böyle şampiyonlukta emeği var. umarım o formayla bize karşı benim gibi empati kurmaya çalışan az sayıdaki galatasaraylının kanına dokunacak hareketler yapmaz. derbiler hariç ayağın düz bassın...

    edit: bize teşekkür etmiş. https://twitter.com/...756357534502912?s=21
App Store'dan indirin Google Play'den alın