resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15594
    ben de gün içinde berkay şahin başlığına 1000 lira gelir bildirimi ile ilgili yazmıştım fakat arda da hiç kazanmıyormuş.

    300.000 ₺ *12 = yıllık 3.600.000 ₺ yapıyor bu da ortalama 600 bin euro demek. bu adamın yıllık geliri en az 4 milyon euro seviyesinde olması lazım. düşünsenize tüm yatırımları dahil yıllık 600 bin euro kazanma ihtimalini. toplumca berkay’a odaklandık ama arda da yalan atıyor diye düşünüyorum.

    --- alıntı ---

    arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşma başladı.

    arda turan hakkında ‘cinsel taciz’, ‘kasten yaralama’, ‘korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini isteniyor.

    duruşmada kimlik tespiti yapılan arda turan, aylık gelirinin 300 bin lira olduğunu söyledi. (sputnik)

    --- alıntı ---

    ayrıca insanların sevgisini bir daha kazanma ihtimali bulunmayan oyuncu. o da bunun farkında ki kendisini hiç kasmadan karakterine, yetiştiği topluma ve sırtını yasladığı zihniyete uygun davranıp daha da rezil oluyor.

    edit: twitter’da lira üzerinden geçiyor arda’nın bildirimi fakat haber sitelerinde euro olarak geçiyor. euro dediyse en azından yalan atmamış olma ihtimali yüksek. uyaran ali lukunkunun veliahtı‘na teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın