resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3811
    daha önce yazmıştım, daha net açıklamak adına bedelsiz gönderilmesi saflık ötesi bir şey olurdu.
    2.3 gayet makul. neymar'ın 222 milyon euro'luk serbest kalma bedelini kendisinin ödediğine inanıyorsanız, serdar aziz'in 2.3 milyon euro'yu kendisinin ödediğine de inanabilirsiniz. ffp'yi aşmak için fb tarafından ödenmiştir. konu bence hala net değil, alacakları karşılığı anlaşması sonlandırıldıysa çok büyük saflık.

    diğer taraftan seneye cidden 6 yabancı kuralı falan geleceğini mi düşünüyorsunuz ? yoksa bu olaya da bir kulp takayım derdinde misiniz ? öyle 6 yabancı kuralını kimse birden getiremez geçiniz o işleri. beinsports'un bu konuda ki tavrını görmek için programları sunan spikerlere yorumculara bakmak yeterli, rıdvan sabaha kadar zırlasın parayı veren düdüğü çalar. o mevzu gelirse kademeli olarak gelecek o da 2 seneden önce olmayacak.

    serdar aziz uçan kaçan bir stoper mi ? öyle düşünüyorsanız sözüm yok ama bence ah vah edilecek bir stoper değil, fenerbahçe yerine x bir takıma gitse bu kadar dert edileceğini de düşünmüyorum. ben 0 ödendiği söylenen 2.1 milyon euro kısmındayım alacaklarına karşılık değilde direk canlı para ve alacaklarını bırakmışsa değil fenerbahçe istiyorsa bal ligine bile gidebilir umurumda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın