resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3751
    ya amma abarttık şu adamı. daha önce de defalarca söyledim, fener için gözünü karartmış bir adam bu. sırf bonservis istedik diye hiçbir yere gitmiyorum diye açıklama yapıyordu daha geçen hafta. adama avrupadan o kadar teklif geldi fener dedi başka bir şey demedi. başlığını bile kapatın gitsin şu adamın. 800 bin euro verdiyse, alacaklarını da bıraktıysa hiç yoktan iyidir. düşündüğümüz kadar iyi bir stoper değil, geçiniz. kümede kalma mücadelesinde kolay gelsin kendisine. bizden giden tolga'yı görüyoruz. serdar'ın da çok farkı olacağını zannetmiyorum. fakat fener büyük çakallık yaptı diye düşünüyorum. ffp'ye takılmamak için sanırım parayı serdar'a verecek, serdar kendi bonservisini kendisi alacak.

    ben de dahil hepimiz en iyi yerli stoper diye diye gözümüzde büyüttük adamı. yeminle ozan kabak daha çok güven veriyordu bana maçlarda serdar'dan.

    ilk başta ben de çok kızdım para kazanmadan fener'e asla göndermeyin diye. ama belli ki daha yapmayı planladığımız transferler var ve bütçe yaratmak adına göndermek zorundayız bu sarışını. bu saatten sonra hiçbir şekilde kızamam yönetime serdar konusunda. sürekli sorun çıkaran yeni bir tarık olmasındansa en azından 3-4 milyon kasada kaldı diye düşünüyorum. tolgay konusu biraz daha farklı. beşiktaş'ın oyuncuya borcu yok muhtemelen. öyle düşünürseniz biz de hemen hemen aynı parayı kazandık. ayrıca tolgay'ın serdar gibi illa da fener'e gidicem diye direttiğini de zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın