resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 641
    altyapımızda parlayan talibi olan her oyuncuyu ederini bulduğunda satabiliriz. bence yunus’un şu anda ederi 4-5 milyon euro bu meblağlarda satışa bence gayet makul. hep bu zihniyetten kaybettik satmadık daha iyi fiyatı olunca satarız. bu çok ama çok yanlış bir düşünce. satmadığımız zaman oluşabilecek bir sürü risk var. sakatlık, form düşüklüğü, özgüven kaybı, motivasyon kaybı ve özellikle bizim ülkemizde insanların ne kadar sabırsız olduklarını düşünürsek bir gün kötü oynasa çöp ilan edilebilir. bu riskleri almaya hiç mi hiç gerek yok.

    ben ilaveten yunus’un çok üst düzey bir oyuncu olacağını düşünmüyorum. evet yetenekli ama üst seviyelere gelmesi zor görünüyor. ozan kabak gibi değil. ozan kabak iyi çalışırsa bir gün üst düzey bir stoper olabilir ama yunus üst düzey bir kanat olamaz.

    4-5 milyon sonraki satıştan %20-25 gibi bir pay ile satılması gayet mantıklı duruyor. yunus kardeşim git çok çalış kendini geliştir. çok iyi yerlere gelmeni diliyorum. türkiyede ki bu taraftar profili ile gelebileceğin yer sınırlı. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın