resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 371
    kötü forvet değildir, öyle ya da böyle iki yarım sezonun toplamında 32 gol atan adama kötü forvet diyeni allah çarpar. ama şöyle süper forvet böyle harika forvet diye abartanlar da bu adamın kaç maçını canlı olarak izledi merak ediyorum. sırf attığı gol sayısı üzerinden top class golcü muamelesi yapılıyor. açın gollerini izleyin, çoğu geniş alanda boş pozisyonlar, 7’si penaltı golü, ekstra bir şeyler yapıp attığı gol çok az. tamam fiziği iyi, ceza sahasında nerede duracağını biliyor, gol de atıyor ama bu yaşa kadar türkiye hariç üst düzey performans gösteremeyen bir topçuya kimse 10 milyon euro’nun üstünde para vermez. vallahi de vermez billahi de vermez ya.
    bir de diyorlar ki alıp 1-2 sezon sonra 15-20’ye satarız. nah satarız. adamın yaşı 27 buçuktan 28. bruma ve rodrigues gibi daha potansiyelli oyuncuları bile ne kadara okutabildiğimiz ortada.
    sonuç olarak kasımpaşa’nın keriz silkeleme operasyonudur kendisi. hepimizin gözünü forvetsizlik bürüdü anlıyorum ama ne kadar istiyorlarsa verip alalım kadar boş bir yaklaşım da yok yapmayın etmeyin. 8-10 milyon euro bandında bir bonservisle takıma katabiliyorsak katalım, aksi takdirde turgay ciner’in cinliğine alet olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın