resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 362
    alınma ihtimali varsa paraya bakmadan ve 1 saniye bile düşünülmeden alınmalı.

    arkadaşlar herkes nedense 35 yaşında son vurgun transferi gibi düşünüyor ama diagne henüz 28 yaşında. profil olarak da, siyahi , uzun, güçlü kuvvetli ve bitirici istatistikleri inanılmaz boyutta bir oyuncu. yani çin/arap kulupleri için tam modeste/gomis tarzı bir oyuncu. n'diaye ve rodrigues kariyerleri bizden önce olmayan vasat oyunculardı, ikisinden de çok düşük fiyatlara almamamıza rağmen nefis karlar yaptık. diagne'yi 15'e alsak satmak istediğimizde aynı parayı geri alırız.

    forvet takımda psikolojik bir sorun haline geldi ve genç alıp ileride karla satmak için düşüneceğimiz son mevki. diagne de kariyerinde oynamasa bile juventus geçmişi olan, bize gelirse muhtemelen 30+ golle kralı olmuş bir oyuncu olacak. ona vereceğimiz parayı yatırım olarak düşünmeliyiz. 17-18 yaz döneminde aldığımız hiçbir oyuncu elde kalacak oyuncular değil, hepsini birden satmaya kalksak 0'dan takım kurabilecek kadar para kazanırız, diagne de bunlara yeni bir halka olarak eklenir.

    sezon başından beri her maçta dikkatlice izliyorum kasımpaşa'yı, sırf diagne için. trezeguet hakkında ortalama görüşlerim var ama diagne kesinlikle üst sınıf golcü. bazı arkadaşlar burada boş alan bulamayacağından, rakiplerin bize kapandığından bahsetmiş. olay şu ki, diagne zaten ceza sahasında inanılmaz etkisi olan bir oyuncu. topu diagne'nin yakınına atalım, diagne bir şekilde ya vücut koyuyor, ya topun olduğu yere gidiyor, ya önüne düşüyor, ya arkasında kalan topa dönüp vuruyor, bir şekilde atıyor golü.

    gomis'e hastaydık hepimiz geçen sene, her topu bir şekilde sokuyor kaleye diye. işte gomis'e üst düzey bir kafa golcülüğü ekleyince, sonuç mbaye diagne oluyor.

    15 milyonsa 15 milyon. kesinlikle alınmalı, inşallah haberler gerçektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın