• 5803
    malesef 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı sonrası hem bu platformda hem de çeşitli sosyal medya ortamlarında gereksiz bir kaos mainpülasyonunun öznesi haline getirilmeye çalışılmaktadır.

    sözlükte kimi genç fakat zamanında güzel giriler yazdığı için yazdıkları değer verilen yazarlarında garip bir hareketiyle bu yangına benzin dökülmüş ama moderasyon gerekeni yapmıştır.

    renktaşlarımızın yazdıkları anlık refleksleri ve düşünülmüş girileri okuduğumda takımımızda "balkan savaşı öncesi osmanlı ordusu" emareleri görmek malesef rahatsız edici bir durum oluşturuyor.

    malum orduda siyaset saçmalığı yüzünden göstere göstere birbirine yardıma gitmeyen birlikler sonucu cephe paramparça olmuş ve bugün bulgaristanın güneyi ve yunanistanın kuzeydoğusu iyice kaybedilmiştir.

    mevcut yönetiminde , teknik ekibinde aynı amaç doğrultusunda savaştığını ve mücadele ettiğini düşünüyorum. şu anda durum ne bir çekilip bakarsak;

    eline yüzüne bulaştırmış ve neredeyse asırlık bir aile adını erozyona uğratmaya başlamış ailenin en düşük profilli veliahtı,
    menejerlere açıktan 6-7 milyon euro verip hâlen ahmet bulut'a resmi olarak 6-7 milyon € borcu olan ve takımını mezata çıkarmış bir yönetici,
    sporun köküne kadar inen siyaset ile günlük ulaşım, su, elektrik, ısınma, barınma, otopark ve türevi gibi yaşamsal ihtiyaçlar sayesinde köküne kadar desteklenen bir gârabet.

    galatasarayımız için yapılması gereken ileriye bakmak sadece, çünkü ben bu yönetime forvet mevkii ve iletişim zaafiyetleri için tepkili olsam da bir konu sebebiyle desteğimi çekmedim; " son 15 yılda yiyen liseli akranların defterlerinin kontrole başlanması "
    dursun özbek yaptırdığı araştırmayı son anda açıklamaktan vazgeçmiş ve desteğini arttırmıştı anımsarsanız.

    bu defterler açığa dökülürse hele yaz dönemi dökülürse ; çarşı pazar karışır karışmaz bilinmez çünkü çarşıyı komple yangın yutacaktır. yakın tarihli usulsüzlüklere de galatasaraylı hukukçular dava bile açabilecektir.

    bu sebeple tüm renktaşlarımızı sakinliğe davet ediyorum. takımı yöneten güçlü bir teknik ekibimiz var, idari ve teknik ekibi bölüp gazi osman paşa'nın plevne'de düştüğü yalnızlığa sebebiyet verdirmeyelim. tuna nehri akmazmış diye hala askerde boşuna koşarken şarkı söylemiyoruz renktaşlarım...
    tüm olanları etraflıca düşünelim.

    medya yavşaktır, gazeteciler ...dır, sporyazarlarının çoğu ise gelirinden fazla bir hayat sürer...
App Store'dan indirin Google Play'den alın