• 12452
    büyük bir organize kamuoyu yönlendirme dalgasına/darbesine maruz kalmış ve basiretli yöneticilerinin müdahalesi sonucu bu hareketi dizginlemiş sanal platform...

    olay daha önceden galatasarayın puan kaybetmesi senaryosuna göre oluşturulmuş. ama galibiyet sonrası durakladılar fakat terimin açıklamasından sonra , forvet gecikmesinden ve hakem rezilliğinden doğan taraftar tepkisini de kanalize ettiler. bu arada terime toplantıda o agresif soruları soran/sorduran gazetecileri de bir kenara not etmek gerekir. ben tesadüfi olduğuna inanmıyorum.
    ilk önce şunu söyleyelim. mustafa cengiz babamızın oğlu değil, daha iyi bir başkan ve ekip gelir, o seçilir. umudumuz yıllardır ali dürüst ve adnan öztürktü, ama onlarında gözü korktu, aday olamadılar bir türlü. daha iyi bir ekiple galatasaray daha iyiye gider, biz de seviniriz. mustafa cengiz ekibinin yetersizlikleri mevcut. transfer ve kamuoyu bilgilendirme departmanları zayıf, sponsor bulma yetersiz falan.. ama galatasarayı zor gününde ellerini taşın altına koyup devraldılar, canla başla çalışıp finansal uçurumun kıyısından döndürdüler. ikinci seçimde de doğal olarak aldılar çünkü kongre üyeleri emeklerini değerlendirdi. şimdi finansal olarak güçlendi elleri, klüpte bazı radikal ve temel değişikliklere gidip geriye dönük bazı defter ve evrakların üstünden geçtikleri için , devrilmeleri için düğmeye basıldı, bunun için de birtakım daha genç maşalar kullanılıyor, belli. bu kadar olumsuz çaba ve organizasyon galatasarayın iyiliği için harcansa farklı olurdu.
    bazı uluslararası platformlarda transfer önleyici çabalardan bile söz ediliyor. o kadarına inanmak istemiyorum, artık hainlik.
    onu bunu bırakın da , herşey bir yana, bir galatasaray platformunda " aslolan galatasaraydır, kişiler değil" lafı ofsaytlanıyorsa eğer, bir akıl tutulması veya kötü niyet mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın