• 4
    iclerinden biri ben olabilirim.

    ancak sorun şu ki ben fatih terim'i de seviyorum. bu iki ekibin birbirine art niyet gutmeden beraber yurumeleri gerektiği taraftarıydım fakat zannediyorum artık fatih hocamin aciklamasindan sonra öyle bir şey pek mümkün değil.

    neden sempati duyuyorum?
    mustafa cengiz yönetimini ekonomik ve idari anlamda beğenmisimdir. transfer vs. konusunda ben de başarısız buluyorum ama transfer taraftarı olmadığım için böyle şeyleri takmıyorum. takanlara da saygi duyuyorum çünkü gs başarılı olmayı hakeden bi kulüp. bu yüzden benim isteklerimin ( isteklerim; kulübü ekonomik anlamda duzeltmek, galatasarayin malina kendi mali gibi bakmak, teknik ekiple iyi gecinup avrupa arenasina surekliliği saglamak) çoğunluğunu karşıladıklari icin su asamada kendilerinden memnunum. gec de olsa herkesin memnun kalacagi bi forvet alacaklarını da düşünmekteyim.

    mustafa cengiz'in her açıklamasını dinlemisimdir, izlemisimdir. bu adam beni söylediklerine inandırdı ve attigi adimlarda galatasarayin menfaatlerini düşündüğünü bana hissettirdi. samimiyetine de güvendim.

    istegim taraftari terimci aysalci cengizci diye ayristirmayip galatasaray'ın menfaatlerine en uygun olan bir seçim yapmak ve en sonunda kişilerden bagimsiz kazananın galatasaray olması.

    ben boyle düşünüyorum.

    aslında daha cok sey soylerim de mobilden zor oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın