• 8
    bence yersiz bi açıklamadır. yönetimi taraftarin onune atmak ne kadar dogru bilmiyorum. ozani satarak fatih terimi istifaya zorladilar falan deniliyor ama hic oyle olduğunu sanmiyorum. zaten fatih terim'i her zaman savunmuslardir tv'de ve gs'ye dolayli olarak da mustafa cengiz yönetimi getirmistir.

    bu tarz olaylarda olayin idari ve teknik kismi var. bu ikisi arasinda orta yol bulununca sorun kalmıyor. ozan'in satilmasini teknik heyet istememistir, olabilir ama idare satilmasini uygun görmüştür. olabilir böyle seyler. ama anlasamayinca tv'ye cikip hedef gostermek doğru değil. olmamali bence.

    ben mustafa cengiz'in cimbomun parasini kurusu kurusuna gozettigini düşünüyorum. insan kendini belli ediyor. ffp kiskacindan kurtarip kulubu artiya gecirdigi icin de ayrica tesekkur ederim. forvet alamadiklari için de elestiriyorum tabii ki. alamazlarsa kufur de ederim ama cok ugrastiklarini düşünüyorum. zaten fatih hoca da belirtti bunu.

    fatih terim'e gelecek olursa kendisini cok severim. sevmeyen yoktur diye düşünüyorum ama bazen egosuna yenik düşüp söylememesi gereken şeyleri söyleyebiliyor.

    bu açıklama hem tv'deki heriflerin sizi cekistirecek konu bulmasini ve kulüpte catlaklar olusmasini sağlayacak. bi kere en basta huzursuzluk çıkacak. en ufak sorunda olayi buna baglayacaklar. üzülen yine biz olacağız.

    edit: mobilden yazdim hatalar eksikliklrr olabilir
App Store'dan indirin Google Play'den alın