• 1708
    kendilerini oldukça fazla savunmuş, yangıncı olmayan, hatta yangıncı taraftara "beyler bir sakin olun" diyen, kendilerine güvenmiş bir taraf tar olarak söylüyorum, forvet de alsalar, takım şampiyon da olsa, kusura bakmasınlar ama artık geri dönüşsüz yola girmiş bulunmaktalar, en azından benim desteğimi yitirdiler kendi adıma.

    beyler, ikinci yarının, ikinci maçına forvetsiz çıktık, bu çocuk oyuncağı mı? kaybetseydik bunun hesabını kim verecekti?kusura bakmayın ama burası galatasaray. ben har vurup harman savurun demiyorum ama en azından bir iki tane eli ayağı düzgün forvet alınabilirdi. kadronun gedikleri kapansa, çok çok rahat şampiyon olacağımız bir sezondu 2018 2019 sezonu, hem de taa sezon başından itibaren.

    hadi yaz dönemini iyi geçiremedin, bari ara transferde çat çat açıkla transferleri, ite köpeğe malzeme verme, takımı da riske atma. yahu doukara ve aboubakar kamara'ya bile tav olurduk. işin özü bu kadarı da beceriksizlik gibi görünmemekte(kötü düşünmemeye gayret ediyorum, ama kimse galatasaraydan da büyük değil).

    maddi olarak düze çıkarrmaya çalışıyorsunuz, saygı duyarım ama sportif başarı ikinci plana atılamaz, burası galatasaray. bugün 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçında göztepe penaltıyı atsaydı, görürdüm ben sizi. hele ki de kaybetmemiz için elini ovuşturan bu kadar iç ve dış mihrak varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın