• 1665
    dursun özbek yönetimi tarihin en kötü yönetimi olabilir. tabi bunda başkan dursun özbek'in futbol aklı olarak cüneyt tanman, levent nazifoğlu, mehmet özbek gibi isimleri seçmesi etkendi. ama tam doğruyu buldu, takımın başına fatih terim'i getirdi genel kurul biletini kesti.

    mustafa cengiz yönetimi'nin en büyük şansı fatih terim gibi bir futbol aklının varlığı. daha önce kazanılmamış başarıları kazanmış, ilkleri yaşatmış bir futbol adamı. şuanda camia ve taraftarları en çok üzen ve kızdıran mevzuda bu bence. takımının şampiyon olduğu gece şampiyonlar ligi resmi hesabına twit atan, şampiyonluk kutlamalarına şampiyonlar ligi müziği ile çıkan vizyonda birisi. hedefleri büyük.

    ama maalesef mustafa cengiz yönetimi bu vizyondan fersah, fersah uzakta. 7 ayda bir santrfor transferi yapamayacak kadar beceriksiz.

    mali açıdan başarılılar. ancaaak şampiyonluk, cl gelirleri kasamıza girdi. kombine, bilet satışları iyi gitti. bu yönetim geldiğinden beri 46,15 milyon euro'luk transfer geliri elde ettik. aynı dönem transfer giderimiz sadece 12,53 milyon euro. bu başarıda aslan payı bence fatih terim'in. iddia ediyorum başka bir teknik direktör başımızda olsaydı geçen yılı şampiyon bitiremezdik. ha keza ozan kabak, garry rodrigues gibi oyuncuları çok iyi fiyatlara satabilmiş isek hocanın bu oyuncuları parlatmasının payı büyük.

    fatih terim'in yaptığı fedakarlıklar yetmedi mi sayın pek sevgili yöneticiler. koskoca galatasaray takımının kadrosunda sıfır santrfor olması sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın