• 1662
    dursun özbek'ten kurtulmanın verdiği ferahlama hissiyle dört kolla sarıldığımız yönetim. lakin gerçekten artık serbest düşüşe geçtiler taraftarın gözünde.

    baştan söyleyeyim, bu söyleyeceklerim bir art niyet iması değildir. yönetim büyük çapta yetersizlik gösteriyor. bir kadro planlaması günden güne bu kadar değişmez. fatih hoca'yı sürekli ters köşede bırakıyorlar. n'diaye konusu, gomis konusu, şimdi de santrafor konusu. neredeyse 1 yıldır takımın eksiği, gediği belli. bunu bir zahmet son dakikayı beklemeden çözebilin. atla deve değil. anadolu takımları kadar da mı olamıyorsunuz? şampiyonlar ligi'ni sayelerinde çöpe attık, şimdi de eğer son 1 haftada bizleri şaşırtmazlarsa maalesef ligi de sayelerinde çöpe atacağız. büyük bir takımda böyle bir rezalet olmaz.

    hiç lafı uzatmayacağım. önce göztepe, sonra alanya, çok sert iki deplasman bizi bekliyor. ikisi de puan kaybı için en ideal deplasmanlardan. siz transfer yapmayın ve bu maçlardan yiyeceğimiz darbelerle zirveden uzaklaşalım. sonra içerideki ilk maçımızda kulaklarınızı dört açın. hayal gücünüzün çok dışında şeyler duyacaksınız. bu rezilliği bu kulübe yaşatırsanız, bu taraftar sizi daha beter hale sokar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın