resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5993
    "geleneksel tudor eleştirme şenlikleri" kapsamında periyodik olarak bir dizi eleştiriye tutulan teknik direktör.

    kendisine bugüne değin en çok getirilen eleştirilere terim ile karşılaştırmalı olarak bakalım. cevaplar, tudor'u eleştiren bakış açısının kullandığı dilden gelsin.

    - "madem bu kadar parlak bir hoca, neden udinese sonrası hiç takım çalıştırmadı?"
    + terim neden 20 yıla yakındır galatasaray ve milli takım arasında mekik dokudu? neden milan'dan kovuldu? (terim'in oyuncularla sorun yaşaması ve hafif limoni milan performansı ile tudor'un gs'deki oyuncularla iletişimi ve son maçları arasında benzerlik bulmak zor değil)

    - "derbi performansı rezalet!"
    + kesinlikle öyle. ancak sofranıza gelen ekmek bir günde olmuyor. terim'in ilk 2 yılındaki derbi performansına bakmaya ne dersin? (fb'den iç sahada 4 yemişiz, iki yılda bir tane galibiyet var tüm maçlarda)

    - "rezil etti bizi! bjk ve başakşehir'den fark yedik, östersunds'a elendik"
    + bu da çok haklı bir tepki ancak akhisar'dan 3 ve trabzon'dan 4 yiyen de tudor değil. hatta akhisar'a periyodik olarak yeniliyoruz. devam edelim, tarihimizin en kolay cl grubundan çıkamadığımız sezon kim var takımın başında? demek ki öyle kolay olmuyor bu işler. (cl'nin en az koşan takımlarından biriyiz, forvet ha forvet diye gelmeyin)

    bir de bonus: "tarihin en bitik fb'si karşısında büyük tecrübesine rağmen 2-0'dan maç veren kimdir?"

    görüldüğü üzere futbol üzerine konuşulan her saniye, her dakika insanlar mantıklı düşünme yetilerini bir torbaya koyup ani hormonal tepkiler veriyorlar. olayların çok fazla değişkene bağlı olduğu bir sporu böylesine düz yorumlara hapsetmek yerine hiç konuşmamak daha iyi bir seçenek. tudor olunca silme negatif eleştiri, terim olunca "ama forvet yok" demekle açıklanamaz her şey. tıpkı tam tersi terim eleştirisi veya tudor savunmalarında geçerli olabileceği gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın