• 121
    günlerdir sosyal medyada aldığı etkileşim ile övülen takım. neymiş aralık ayında dünyanın en çok etkileşim alan basketbol takımı olmuşlar..

    gerçekten bir tarafım ile gülüyorum bu övünmelerine. koskoca koç ailesinin 2 varisinden biri olan başkanları bile gurur kaynağı, büyük sponsorluk potansiyeli falan dedi. hahahaha. duyduysa rahmi baba'nın şekeri fırlamıştır eminim, bu çocuk potansiyel nedir bilmiyor diye. *

    twitter'da takipçi sayıları 616 bin. evet sadece o kadar. nihat doğan'ın 500 bin takipçisi var* aralık ayında aldıkları etkileşim 1,3 mn adet.. fatih terim'in sadece bir tweet'i 2-3 günde 500 bin küsür etkileşim almıştı.. buradan hesaplayın gurur duyulan şeyi.

    yıllardır olduğu gibi futboldaki başarısızlıklarını örtmek için bu paralı oyuncakları ile algı yaratıyorlar.. basından, kendi taraftarından bir allah'ın kulu da demiyor ki, bu takım madem bu kadar gurur kaynağı, potansiyel vs ise neden bunca ay bekleyip yine bir koç şirketi sponsor oldu.. neden fb ile hiç alakası olmayan bir kurum gelip, 15-20 mn eur lar vermedi.. kimse demiyor bundan önce de sponsor olan ülker, doğuş sadece fb'li oldukları için sponsor oldular, sonra da bunun hiç bir ekonomik getirisi olmadı, hatta zorlandılar diye.. bankalarla yapılandırma masalarında, bu sponsorluklar nedeniyle nasıl eleştiri aldıklarını kimse söylemiyor..

    anlayamadılar basketbol para etmiyor.. ne türkiye'de ne avrupa'da.. euroleague'in tüm sponsorları türk.. 30 mn eur harcayıp kazanınca 2 mn eur veriyorlar... türkiye basketbol liginin yayın ihalesini kimse almadı, 3 paraya zorla tivibuya verdiler..

    ali koç da aslında biliyordur*, her yıl 15-20 mn eur açık vererek takım vermenin sürdürülebilir olmadığını.. ama futbol o kadar rezil durumdaki, taraftarının para karşılığı sanal mutluluğu devam etsin istiyor..

    bence sakıncası yok.. versinler her sene 30 mn eur, her sene isterlerse euroleague'i alsınlar.. batışlarını hızlandırmaktan hiç bir işe yaramayacak.

    edit : daniel tozserhatırlattı.. aralık ayında aldıkları etkileşimin yarısı bizim 23 aralık 2018 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı sonrası koyduk mu paylaşımlarıdır.. hahahah
App Store'dan indirin Google Play'den alın