• 1420
    iletişim konusunda inanılmaz zayıf olan yönetim. divanlarda çıkıp cevap vermekle iletişim kurulmuş olmuyor. yani maç sonu açıklamalardan federasyonla olan diyolaglara kadar, hiç bir konuda taraftarı basını yeterince bilgilendirmeyi beceremiyorlar. bu defoları da 2018 2019 futbol sezonunda tff ve diğer kulüplerle yaşadığımız sıkıntılarda ve kadro yapılanması problemlerinde iyiden iyiye kendini belli etti.

    30 milyon taraftarı olan bir kulübün, transferde verilmiş sözleri tutamamış bir yönetiminden biri, transferler sorulduğunda biz de merak ediyoruz diyemez.

    desteklerim kendileriyleydi. ancak rodrigues satışından gelen paraya rağmen hala forvet transferinin açıklanmamış olması ve iletimsizlik problemleri kendilerine olan güvenimi büyük ölçüde azalttı.(bkz: #2578874).

    son olarak da, sezonun ikinci yarısına liderin 6 puan gerisinde, kadro kalitesi azalmış şekilde başlamayı bir galatasaray yöneticisinin açıklaması gerekir. hadi bu maçta puan kaybı yaşanırsa, sizi o koltukta rahat oturtacaklarını mı sanıyorsunuz.

    taraftarlar olarak dua ediyoruz ki şans yanımızda olsun, bu süreci kayıpsız atlatabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın