resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 379
    --- alinti ---

    haldun üstünel: “zirve yürüyüşümüze antalya ile başlamak istiyoruz”

    galatasaray spor kulübü başkan yardımcısı haldun üstünel, antalya yolculuğu öncesinde atatürk havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    haldun üstünel, yaptığı açıklamada, antalyaspor'un saygı duydukları bir ekip olduğunu belirterek, ''zirve yürüyüşümüze antalya ile başlamak istiyoruz. çok zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz ama takım olarak kenetlendik, üç puan için gidiyoruz. güzel bir karşılaşma olacak'' dedi.

    üstünel, bir soru üzerine, maçlarda olan hakem hataları ile ilgili olarak “hassas bir dönemden geçiyoruz. bu konulara fazla temas etmek istemiyorum. kulüpler birliği adına gerekli kararlar alınmış. değerli kulüp başkanlarının aldığı kararlar hepimizin saygı göstermesi gereken kararlardır. bundan sonra hep beraber izleyeceğiz. tabii ki bu hataların minimuma indirilmesi hepimizin temennisi.'' diye konuştu.

    galatasaray spor kulübü olarak sezon başında bu yana federasyona olan yaklaşımlarının aynı şekilde devam ettiğini ifade eden üstünel, “sezon sonuna kadar aynı şekilde güvencemiz devam edecek. tabii ki hatalar yaşanıyor. hataların en önemli olan kısmı minimalize edilmesi, bizim için en önemli olan husus bu'' dedi.

    haldun üstünel, transfere ilişkin bir soru üzerine, “adnan sezgin bey şu anda yurt dışında. kendisiyle bir rotasyon uyguluyoruz. iki günlük bir dinlenme sürecinde. yarın kendisi de aramızda olacak. çalışmalar devam ediyor. bu maç sonrasında hocamızla bir toplantı yapacağız gerekli mevkilerle ilgili. verilecek karar doğrultusunda da çalışmalara devam edip çalışmaları sonlandıracağız'' diye konuştu.

    haldun üstünel, bir başka soru üzerine teknik direktör frank rijkaard’ın kadro tercihinde oyuncuların performanslarını göz önünde bulundurduğunu söyledi: ''hocamızın oyuncuların hafta içi performansına dayalı oyuncu seçimi bulunuyor. sezon başında baktığınız zaman bu tercihleri kullandığı zaman kamuoyunda rotasyon olarak algılanıyordu ama ne zaman ki takım kötü gitmeye başladı, bir disiplin cezası veya cezalandırma gibi konular gündeme getirilip, bu tarz rotasyonların adı değiştirildi. bizler bunu yadırgıyoruz. hocamız oyuncuların performansına göre seçim yapıyor. tabii ki uluslararası böyle bir markanın yaptığı tercihlere biraz saygı gösterilmesi gerekiyor. onun için bizler hassas davranıyoruz ve hocamızın aldığı bütün kararların sonuna kadar arkasındayız”.

    --- alinti ---

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/5597.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın