resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5808
    kendisine ağzına geleni söyleyip, rahat rahat sallanacak, kendi takım otuncusu ölümüne eleştirilecek, gitme ihtimali ortaya çıkınca nerdeyse dans edilecek, kim gelecek, gelen nasıl katkı verecek, ortasaha ne olacak düşünmeden "gitsin de nooluyorsa olsun" denecek, bunlar da "farklı görüş, galatasarayın iyiliği için vs." kisvesi altında sunulacak?

    bahsedilen futbolcu galatasarayın futbolcusu, fenerbahçe, beşiktaş değil. adam öyle ya da böyle şampiyonlukta* katkı vermiş, sana kazandığın maçlarda katkı vermiş, iyisiyle kötüsüyle formanı terletmiş. emekleri için teşekkür edip, gitmesinin gerekliliklerini sıralayacağına, " sevmiyorum, gitsin, güle güle asistin bilmem nesi vs" diye yorum yapıp, kışkırtıyor, germeye çalışıyor bazı 'galatasaraylı' yazarlar, sonra da görüş ayrılığı, saygı bilmem ne, geçiniz efendim.

    giderse de kalırsa da teknik bir karardır. giderse yeri doldurulmalıdır, kalırsa sahip çıkılmalıdır(hiç yapmadığınız gibi). kalırsa fatih terim'in kararıyla kalır ve hala galatasarayın futbolcusudur, yorumlar da ona göre yapılmalıdır. burda kimse sizin nefretinizi okumak zorunda değil, eleştiriye sonuna kadar saygı duyarım, ama burada yapılan alenen saldırı, eleştiri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın