resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5747
    zarar etmeden satılması mutlu edecek kişi.

    17/18 sezonu açılış maçında kayseri ile içeride oynuyoruz. belhanda'nın ligde ilk maçı ama icraatlerine başlamakta hiç geç kalmıyor. orta sahada rakip oyuncuyla dalaşıp arkadan tekmeyi sallıyor. hareketin şiddeti büyük olmasa da niyet rakibe tekme atmak hemde ilk lig maçında.

    17/18 sezonu içeride oynadığımız fenerbahçe maçı. maç sıfır devam ederken ceza sahasına belhanda kendini yere atıp ikinci sarıdan kırmızı görüp takımını eksik bırakıyor. hem de galatasaray'ın oyunda üstün olduğu dakikalarda. kalan zamanda 10 kişi devam edip maçı 0-0 tamamlıyoruz.

    17/18 sezonu bitime 3-4 hafta kala içeride beşiktaş ile oynuyoruz. daha ilk yarı maç 0-0 ortada hiçbir şey yokken belhanda'dan hop bir dirsek rakibin suratına. fırat aydınus sarı kartla geçiştiriyor pozisyonu ama kırmızı çıksa bir tek galatasaraylı itiraz edemez. şampiyonluğu satmaya çalıştı ama olsun belhanda takımın beyni.

    18/19 sezonu trabzon deplasmanına çıkmışız. takım berbat oynuyor 2-0 geriye düşmüş. herkes devre arasını beklerken belhanda ortaya çıkıyor ve hiç öyle ümitlenmeyin diyerek tabanı yerleştirip takımı bir kere daha satıyor.

    18/19 sezonu içeride yine bir fenerbahçe maçı. 2-1 öndeyiz. top taca çıkıyor ve belhanda götünün üstüne oturup hakeme bakarken fener taç atışının devamında 2. golü buluyor. bitiyor mu peki? bitmiyor. maçın son dakikalarında bu sefer soldado'yla didişmeye başlıyor ve çıkacak olayların fitilini ateşliyor. hem kendisi hem takım arkadaşları tonla ceza alıyor.

    (bkz: #2581607) buda daha 2 gün önce oynan hazırlık maçı.

    mental yönünü bırakıp saha içinde yapamadıklarından bir kesit : top kontrolü yapamaz, pas oyununu oynayamaz, oyunun yönünü değiştiremez, saha görüşü yoktur, ceza sahası içine girmez, şut tehdidi oluşturmaz, frikik kullanamaz, bir sezonu deplasmanda gol/asist sayılarında 0 (sıfır) da tamamlar gibi gibi gibi...
    adam rakip için herhangi bir tehdit unsuru değil kısacası. tüm bu eksiklerine rağmen 3.35 milyon euro garanti parasını alır.

    şimdi bu adamı 9 milyon euro fiyata satan yönetim eli öpülesi yönetimdir ama dursun aydın özbek yönetiminden daha kerizce hareket edecek bir yönetim olmadığı için araplar dahi 9 milyonu direk vermeyebilir.

    edit : bkz eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın