• 1301
    skandala imza atarak ağustos ayında takımı forvetsiz ve stopersiz bıraktılar. forvet konusu malum ama stoper konusunda da maicon'u yollayacaklarını oyuncunun kendisine ifade ettiler, maicon tamam dedi ve yerine adam almayı beceremedikleri gibi maicon'u da yollayamadılar. oyuncu o saatten sonra kafa olarak burda olabilir mi ? yani stoper alamadıkları gibi elimizde ki stoperi de etkisiz hale getirdiler.

    hadi iyi niyetliler dedik, daha yeni bir yönetim dedik, öğrenecekler dedik ama ağustos'tan beri 5 ay geçmiş, sen bu 5 ayda en az 1 stoper ve 1 forvetle anlaşıp ocak ayı transfer döneminin açıldığı gün basına duyurup güven tazelemeliydin.

    şimdi bakıyorsun gündeme sadece transferi arap saçına dönen alan var, onu da alıp alamayacakları kesin degil. ha geldi ha gelecek derken haftalar geçmeye başladı tıpkı modeste gibi. bu arada finansal cezaları olacak dedikleri modeste güle oynaya köln'e imzayı attı. kaldı ki bu alan iyi bir oyuncu olabilir ama çok büyük bir oyuncu değil, yani bizde gol kralı olabilir efsanemiz olabilir ama şuan için isim olarak baktığımızda haftalardır peşinden koşulacak bir isim değil bu net, sen bu adamı istiyorsan tak diye kolundan tutup getirmen lazım tıpkı beşiktaş'ın aldığı stoper gibi. bunu bile yapamıyorsun.

    iyi düşünmeye çalışıyorum ama forvetsiz olan takım birde serdar gidince stopersiz kaldı, transferin son günü son dakikası abdurrahim albayrak'ın "denedik ama olmadı, en son antalyalı kardeşimiz souleymane doukara'yı istedik ama onu da kulübü bırakmadı, bizim için transfer dönemi kapanmıştır" diye bir açıklama yapmasından korkmuyor değilim. hayır böyle bir durum olursa bu yönetim apar topar bir erken seçim ile giderde, olan bizim bir senemize ve şampiyonluğumuza olur diye düşünüyorum.

    özetlersek, kendilerinin iyi niyetli ama biraz iş bilmez olduklarını ayrıca yurtdışı bağlantılarının çok zayıf olduğunu düşünüyorum. bu transfer dönemi kendileri için büyük bir sınav olacak başarı ile geçerseler taraftar olarak koltuğumuza rahat bir şekilde yaslanıp bu ve bundan sonra ki seneler için takımı kendilerine emanet edebiliriz ama olur da yine skandal bir transfer dönemi geçirilirse külahlar değişir, apar topar erken seçime gidilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın