resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1429
    an itibarı ile takımımızın gelecek vadeden stoperi.

    üzerine çok yazıldı, çizildi. durum biraz daha netleştiğine göre ben de bir iki kelam etmek isterim.

    ozan ın bizim gözümüzde şu durumda olmasının baş müsebbibi kendisidir. farklı fikirlere de saygı duyarım. eski yönetim dersiniz, şimdiki yönetim dersiniz, çakal menajer dersiniz hepsine eyvallah. ama...

    galatasarayın çocuğu olabilmek için galatasaray taraftarı olabilmen gerekir en başta. birçoğumuz değil 18, 8 yaşındayken bile galatasaray söz konusu olduğunda kavga etmişizdir. birilerine dayak atıp yemişizdir. bunu çocuk aklıyla da açıklayamazsın. açıklayabileceğin tek duygu aidiyet. taraftarlığın hamurunda aidiyet yatar. ozan ın söz konusu transfer mevzusuna dair sözlükte entry leri okuduğumda bazı yazarların 'daha büyük kulüplerde-avrupada oynamak her futbolcunun hayalidir' minvalinde yazılarını okudum. neymiş rasyonel olmak lazımmış. abicim taraftarlığın kendisi rasyonel değil, onun üzerine kurabileceğin milyon cümle nasıl rasyonel olsun ki? hepimiz rasyonelsek gidip avrupanın en fazla kupa sahibi real madrid i tutalım.

    görüyor ve arttırıyorum o zaman. galatasaray benim için dünyanın en büyük kulübü. hep de öyle kalacak. taraftarlık böyledir emmimin oğlu. mantıkla açıklayamazsın; deliliktir. elin tinercisine göre bjk nin dünyanın en büyük takımı olması bundandır. ha bizim düşüncemiz nispeten daha rasyonel ama konumuz bu değil.*

    ozan sen kalbimize kazınabilirdin. hem yüce galatasaray tarihinin simge isimlerinden biri olup hem de avrupa hayalini gerçekleştirebilirdin. bu takımın başındakine, takım arkadaşlarına, bu taraftara ve en önemlisi seni sen yapan bu armaya vefa borcunu ödedikten sonra gitmek isteyebilirdin. üzülürdük ama kimse tek söz etmezdi. gitmeyen de bülent korkmaz oluyor gerçi.

    gelecekte en elit 10 stoper arasında olabilirsin. ama sen galatasaray taraftarı olmayı kaçırdın be abim. o yüzden artık sadece 'gelecek vadeden stoper' sin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın