resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14130
    2011-2012 sezonunun başında, o zaman için en iyi türk orta saha oyuncusu olarak takımımıza katıldıktan sonra, 2 sezon boyunca mükemmel bir performans ortaya koyarak -özellikle ilk geldiği sezon- ardı ardına 2 şampiyonluk kazanmamızı sağlayan önemli oyunculardan birisi olmuştur. sonraki sezonlarda performansı gittikçe düşse de 2014-2015 sezonunda yine fena sayılmayacak bir performans göstermiş ve o sezonun da şampiyon olarak tamamlanmasında katkıda bulunmuştur. 2017-2018 sezonunda hem tudor hem de terim tarafından yedek oyuncu olarak kendisinden iyi kötü faydalanıldı ve takımımız o sezonu da şampiyon olarak tamamladı. diyelim ki bu takım bu sezonu da şampiyon olarak tamamladı(inşallah) selçuk'un katkısı olmadan. bu durumda takımda bulunduğu 8 sezonda 5 şampiyonluk yaşayarak 2018-2019 sezonu sonunda sözleşmesini tamamlamış olacak.

    çok kötü sezonları oldu selçuk'un ve bu sezon da onlardan biri. performansıyla sözleşmesi arasında ciddi bir dengesizlik var. etkili bir kaptanlık yaptığını söyleyemeyiz ancak saha dışında galatasaray etik değerleriyle çelişen herhangi bir sansasyonu veya magazin malzemesi olduğunu da hatırlamıyorum. oynadığı 8 sezonun en az yarısı kadar şampiyonluk yaşamış şekilde gidecek sezon sonunda.

    iyi şeyler yaparken övmek ne kadar doğalsa kötü şeyler yaparken eleştirilmek te o kadar doğaldır. selçuk dün nasıl övüldü ise bugün de eleştirilecek ama... oynadığı dönemde şimdilik yaşadığımız 4 şampiyonlukta hiç bir katkısı yokmuş gibi tarık çamdal muamelesi görmeyi de haketmiyor. boğazın öteki tarafında toplam 9 sezonda 3 şampiyonluğu(birisi şikeyle) olan adamın heykelini diktiler.* tabi ki selçuk heykeli dikilecek bir oyuncu değil ama bu kadar vefasızlığı ve saygısızlığı hakedecek bir oyuncu da değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın